tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Edistysaskelia

Meidän ihan kohta viisivuotias on yhtäkkiä oppinut piirtämään! Tähän mennessä kaikki piirustukset ovat olleet yhtä samaa sykkyrää, mutta nyt on joku lamppu syttynyt, ja ihmishahmoilla on pää (ja siinä silmät ja suu), vartalo ja raajat. Ja päiväkodissa tänää oli kuulemma piirrelty taloja. On tämä iso askel, on!

Samaan aikaan jonkin aikaa vähän paremmin sujunut yhteisleikki muiden lasten kanssa ottaa takapakkia, leikkeihin mennään mukaan tohkeissaan ja vaatimalla, ja kun muut eivät reagoi toivotunlaisesti, alkaa härnääminen ja häiritseminen, jota taas edelleen ruokkii se kun muut lapset ärsyyntyneenä kääntävät selkänsä. Toivottavasti lamppu syttyy ja kellot soi tämänkin asian suhteen jo pian.

Tämän vuoden valokuvatkin ovat saapuneet, ja jopas olivatkin onnistuneita! Ihan sikakalliit kyllä tänä vuonna, kuvapaketti oli 45 euroa ja lisäksi tuli vielä 20 kpl postimerkkejä hintaan 25 euroa. Mutta menköön, niin on söpöjä.

Ei sitten muuta kiireet jatkuvat, mutta ne ovat taas tällä hetkellä sopivan haastavia ja mukavia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma! Niin se melkein tahtoo mennä, että kun yhden asian tajuaa, toisen vähän unohtaa ... Toisella kertaa edistysaskel on sitten toisella rintamalla.