keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Tuhlailua

Jokohan uskaltaisi sanoa että hyvin menee? No en ihan vielä, katsotaan nyt huominen palaveri.

Rahan tuloakaan ei voi estää, sillä veronpalautuksia tulossa meidän perheelle vähän yli 2000 euroa! Miehelle maksetaan muuttuneen bonusjärjestelmän vuoksi 4 kuukaudelta saamatta jääneitä tuloja ja sitten vielä kuukausittain käteen tuleva palkka nousee! Kesälomarahat tuli tilille, unohdettiin että sellaisia olikaan... Tämän kunniaksi meille ostettiin Singstar Legends- peli mikkeineen. Kohtapuoliin alkaa harjoitukset, vapise Bono ;-)

Kaikki aina moittivat lehtimyyjiä. Jos niitä ei olisi, minun puhelimeni ei koskaan soisi. Joten aina silloin tällöin sorrun kaikenlaisiin, niinkin noloon kuin 40+ naisille tarkoitettuihin lehtiin, äsken tuli postissa Sara (kelpaako puolustukseksi että tilaajalahjaksi tiedossa Mariskooli?). Mitäköhän tästä oppii vaiko sitten taas ei mitään?

Lisäys: en oppinut Sara-lehdestä mitään, siis mitään ei jäänyt mieleen selailun jälkeen. Paitsi että siellä oli joku ripsiväritesti, ja siitä tuli mieleen että pitää ostaa ripsiväri. Jossain luki että ripsarit pitää vaihtaa olikos se nyt 3 kuukauden välein. Just, käytän ripsiväriä ehkä kerran kuussa, kalliiksi tulee. Kampaajallekin pitäisi mennä (että olisi tukka hyvin blogimiitissä 5.10 ;-)

Ei kommentteja: