maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Ässä löytynyt!

No nyt alkaa näyttää siltä, että se "Hagalund centrum" onkin ollut vain (yksittäinen?) virhekyltti, sillä tänään aamulla bongasin "Hagalunds centrum" -kyltin! Tarkemmin kun alan miettiä, niin luulen että ässätön versio taisi olla bussipysäkin nimi, ehkä niitä koskee eri säännöt tai sitten niitä ei oikolueta tai jospa niissä on joku maksimimerkkirajoitus?

Muut tahot täällä Tapiolan liepeillä kinastelevat ihan muusta kuin ässistä, eli mistäpä muusta kuin parkkipaikoista. Esport Centerin ja - Areenan mielestä heidän parkkialuettaan on vääryydellä pienennetty. Saattaa olla niinkin, mutta ko. yrittäjä kyllä itsekin omalla parkkipaikkatoiminnallaan sabotoi ihmisten kulkuyrityiksiä. Aivan Esport Areenan edessä sijaitseva parkkipaikka nimittäin on oikein aidalla ja lukituilla porteilla erotettu ko. rakennuksesta, estäen täten kaikenlaisen oikaisun tuosta kohdasta. Josta muuten itse menisin aamuin illoin ja ehkä muutenkin, jos se vaan mahdollista olisi.

Lakkais jo satamasta että pääsisi koiran kanssa ulos.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jihuu, uskoni ruotsin kielen sääntöihin (ja tuohon käyttämääni opukseen) ei olekaan mennyttä:-)

Bussipysäkkien nimissä on muuten usein virheitä, voi todella olla, että niitä ei oikolueta kovinkaan huolellisesti.

Helsingissä voi kyllä bongata virheitä ruotsinkielisistä kadunnimistäkin eli ei se täällä Suomessa tunnu niin tarkkaa olevan.

Eikä tuo virheellisyys nyt niin kauhean vakavaa ole, vaikka tästä keuhkoankin pitkin kommenttilootia;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, nyt pelastini yhden uskon ja pystyn vielä pojallekin näyttämään, että katopas tuolla se ässä on!

Ja tosiaan, virheellisiä kylttejä on tosi paljon, mutta kyllähän tässä ässä-hommassa näyttää olevan myös vaihtelevia käytäntöjä.