maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Pelastusta

En ole vielä ihan päättänyt mitä mieltä olen Tehyn mahdollisesta lakosta. Lisää liksaa varmasti tarvitaan, toki tehyläisten ohella muutkin alipalkatut, mutta lakko pelottaa. Ihan oma lehmä tässä on ojassa, loppuvuoteen olisi tiedossa jos jonkinmoista terapiaa ja arviointijaksoa, ja lakko sotkee ne kumminkin. Jospa nyt Vanhanen hallituksineen sitten myöntyisi Tehyn vaatimuksiin, vaikka se tietäisikin "sovituista veronalennuksista luopumista".

Pelastusta oli eilen tarjolla Espoon keskuspuistossa. Upean päivän kunniaksi lähdettiin eväsretkelle ja neljävuotias oli superreipas ja tarjoili taikakepillään pelastuksen poluilla törmäämilleen sientenpoimijoille! Kivaa oli, ensi viikonloppuna uudelleen. Sitä ennen jännitetään vielä työasioita, sekä *tarkistaa meilit* juhlitaan hyväksyttyä kongressiesitelmäehdotusta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee jee, onnea esitelmälle!

En ehdi enää minnekään (mitä nyt joskus naamakirjaan), siksipä tämäkin kysymys tulee hieman myöhässä: ymmärsinkö oikein tuosta edellisestä postauksestasi, että sulla on Tehiksen kolmoskausi? Apus ekana lainaan heti kun liikenee :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli varmaan sekava postaus, sillä ei mulla ole Tehiksen kolmoskautta, on vaan se uuden digiboksin "boksi" jo tulvillaan kaikkee mitä pitäis katsoa.

Anonyymi kirjoitti...

No mut sit kun on!