maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Ostellaan ja laulellaan

Kehtaan kuulkaa myöntää että kävin kahdesti Hulluilla Päivillä! Ja lauantaina vielä laitoin miehen asialle, kuvastosta oli rengastettu tuote joka välttämättä piti saada (Ardenin 8 hour lip balm ja skin protector). Onpahan taas ostettu, paitsi ettei koko perheeseen yhtäkään paria kenkiä, mikähän meni pieleen?

Jos ei ole mitään rengastettavaa katalogia, pitää ostoslistat nykyisin sitten kirjata tuonne knotleriin. Minä kyllä olen vielä vanhan liiton kynä ja lappu -käyttäjiä, mutta ehkä jo ihan kohta opin.

Singstar-pelaaminen sujuu jo vauhdilla. PMMP:n Pikkuveljestä ja Yön Joutsenlaulusta (joo...) tulee yli 8000 pistettä normaalimoodissakin, kohta siirryn seuraavalle tasolle. Tosin Whitney Huostonin The Greatest love of all vaatii vielä "jonkin verran" harjoittelua.

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Mää kans revin vinkit kuvastosta ja teippasin ao päivien kohdalle.. Natsi mikä natsi! (Ok ei niitä ollu kuin kaksi. No eiku kolme.)

Helen kirjoitti...

Zepa, kiva kuulla että meitä on muitakin. Yleensä kun kaikki kertovat kiertävänsä moiset hulluttelut kaukaa ja kuulemma jo keltaiset kassitkin ärsyttävät. Ei minua! Hyviä kamiksia ostin, hienon takin ja kaikkea!