perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Viittauksia taaksepäin

Suru-uutisia ensin. Vanhan koiramme, jonka kohtaloa murehdin jo reilu vuosi sitten, maallinen matka päättyi tänään. Uskon että enempää ei olisi tarvinnut jaksaa, mutta miehen surua on vaikea seurata. Tässä vielä muistokuva, koiraherrasta viimeisten vuosiensa lempipuuhassa eli makailemassa:Sitten muuta marmatusta. Vajaat kolme vuotta sitten puhkuin innosta uuden iPodini kanssa, vähänpä silloin tiesin mikä riesa siitäkin. Soitin oli vähän väliä rikki ja huollossa, jo takuuaikana se vaihdettiin toimivampaan useaan kertaan. Reilu vuosi sitten takuu oli jo umpeutunut, mutta soitin lakkasi toimimasta, ja silloin lääkkeeksi keksittiin akunvaihto, operaatiolle kertyi hintaa 90 euroa. Nyt alkukesästä soitin taas vaan yhtäkkiä sammui, kesken käytön, ja tällä kertaa huollosta sanottiin vaan että kovalevy on sökö (lausunnon hinta 20 euroa), mutta tilalle saisi kuulemma "vastaavan" 250 eurolla! Kamoon hei, soitin maksoi ehkä kolmisen sataa aikoinaan uutena, ja on siis jo kerran korjattu 90:llä, ihanko tosissaan meinaavat että n. 400 eurolla saa tuotteen jolla käyttöikä täysin ohjeiden mukaan käytettynä on vajaa kolme vuotta? Ihan kaikkeenn ei kuulkaan meikäläinenkään suostu, joten ostettiinkin tilalle kätevä pikkuinen klipsisoitin, vain 39,90 euroa ja vielä väriltään hot pink!:

Jonkin verranhan tuon kanssa joutuu säätämään, mm. soittolistat ei tietenkään synkronisoidu iTunesiin, mutta toimii vallan mainiosti sauvakävelylenkkejä tahdistamaan!

Lopuksi vielä katse eteenpäin: vaikka helteet jo saavuttivatkin Suomenmaan (kyllä niistä on nautittukin, tänään Jaakonpäivän kunniaksi heitin talviturkinkin Lippajärveen ;-), ensi viikoksi suuntaamme vielä helteisempiin välimerellisiin maisemiin. Sen jälkeen onkin edessä arki uusine kuvioineen, ihan sopivaan aikaan. Aurinkoista heinä-elokuun vaihdetta kaikille! Koitetaan nyt nauttia kesästä!

4 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Symppausta koira-asiassa. Mulla kun ei koskaan ole ollut kotieläimiä, ei ole omakohtaista kokemusta lemmikin kuolemasta. Siskon perheen surua seuratessa päättelin, että koville ottaa!

Sain iPodin 50-vuotislahjaksi. Aina kesäisin olen ladannut sille äänikirjoja ja kuunnellut niitä pururataa kävellessäni tai mustikassa ollessani. Talvella en ole toosaa käyttänyt. No, just kun taas olisi paras mustikkasesonki meneillään se mokoma jumahti niin, ettei näy edes Macin Finderissa levynä. Viime viikolla ajoin siihen ohjelmistopäivityksen, seköhän sen lopullisesti sotki? Eli tämän menetyksesi kohdalla osaan myötäelää, kun olen itsekin saman kokenut!

Hyvää reissua! Just muuten noteerasin, että se edellisen viestisi "kaikille sopiva" piknikviikko taisi olla viime viikko! Ainakaan minä en ollut missään blogeihin liittyvässä tapaamisessa. Mitenkähän olisi ei ens mutta seuraava viikko? Just ehdittäissin ennen koulujen alkua.

Anonyymi kirjoitti...

SÄ, kiitos sympatioista. Eiköhän tämä tästä.

Joo, tämä viikko taisi olla se piknik-viikko, mutta meni jo... ittekin unohdin, ja tuskin mihinkään olisin kyllä jaksanutkaan.

Mutta ei ensi mutta seuraava viikko saattaisi onnistua, katsotaan nyt miten arki lähtee käyntiin. Ryhdytkö ensi viikolla huutelemaan asian perään kun itte likoan Välimeressä sardiinien seassa? Abuu, abuu.

Saara kirjoitti...

Oijoi, koville varmasti ottaa niin vanhan kaverin poislähtö.

Joo, ei tullut piknikkiä viime viikolla eikä tälläkään. Täytyy nyt seurata tilannetta jännityksellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelut Oton poismenon johdosta. Minulta on kuollut rakas hoitokoira, ja sitä paitsi kerkesin Otonkin tavata, joten voin kyllä arvata, miltä kaikista perheenjäsenistä tuntuu. Harmi ettei ehditty tavata paremmalla ajalla, elokuussa ehdottomasti!