tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Ei ehdi, eikä huvittaiskaan

Kiitos vaan sinkoilevista haasteista, Kukkis ja Ohari, mutta joudun passaamaan. Ei nyt ehdi millään, kirjoittamista ja pohtimista on ihan tarpeeksi muutekin. Mutta kivaa, tutkimustyö sai mukavan potkun eteenpäin, aihepiiri alkaa selkeytyä ja konkreettisia suunnitelmiakin on jo tekeillä. Nyt pitäisi sitten tosissaan alkaa apurahoja hakemaan, jotta voisi keskittyä tutkimuksen tekoon, mutta malttaisko sitä hommia kuitenkaan lopettaa? No, vielä ei tarvi mitään päättää.

Ja ei huvitakaan, maku on mennyt tähän ympäri nettiä ja blogistaniaa vallitsevaan naisvihaan. Joo, sanon nyt näin suoraan ja kärjistäen että naisvihaan. Enkä ole heittäytynyt marttyyriksi tai uhriksi, mutta ottaa vaan niin päähän tämä, että kun ollaan selkeästi osoitettu aito ongelma (sukupuolinen häirintä työpaikalla), kovin yksituumaisesti tästä ollaan lähdetty syyttämään naisia, joko houkuttelevasta pukeutumisesta (kuinkahan paljon tästä oikeasti on kyse?) tai ymmärtämättömyydestä ja ajojahdista. Joko ihan tosissaan tai vitsin keinoin nyt jupistaan että kuinka mitään ei saisi enää tehdä tai ajatella kun akkamafia jyrää. Olkoon sitten niin. Minä lähden rasvaamaan telaketjuja!

4 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Mä voin tulla föleen rasvailupuuhiin. Ahdistaa. Jos nyt moni ei kaiketi tajua alkeitakaan siitä, mitä seksuaalinen häirintä (työpaikalla) on, onko ensimmäinen mahdollinen tapa reagoida se, että kielletään koko ongelman olemassaolo? Pulmahan on tietty koko jutussa joko naisen korvien välissä tai sitten hänen yllään olevissa hepeneissä. Grrrr.

Anonyymi kirjoitti...

Tänks Kaura komppauksesta, minua jo huvitti tämä postausta seuraava kuolemanhiljaisuus.

Olen kyllä hokannut toisenkin jutskan mikä tässä mättää: ollaan kovasti järkyttyneitä siitä että miehiä näin syyllistetään. Ilmeisesti ajatellaan että jos jotain miehiä syyllistetään, niin niillä lerpahtaa kollektiivisesti, ja sitten ei muka kellään olisi kivaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi viive, kesti näin kauan löytää kunnon telaketjurasvaa. Nyt sitä ois, eiköhän aloiteta.

Anonyymi kirjoitti...

Jei Kukkis, tervetuloa rintamaan! Hepeniä vältellen, otsa kurtussa ja vastakkaisen sukupuolen edustajiin erittäin kriittinen ja epäilevä ote!