keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Uutuussektori

Sen lisäksi että on tietysti hyvä että seksuaalista häirintää koskeva ongelma on nostettu esille, se on tuonut mukanaan ainakin yhden vallan riemastuttavan termin: kalapuikkoviiksi-sektori. Vaikka tietysti ei pitäisi vastata typeryyteen typeryydellä, tuo termi on kertakaikkiaan hyvä ja kuvaava, ja juuri toivottu vastavoima iänikuisille "kukkahattutädeille".

Itse asiasta sitten on ollut vähän turhan selvästi näkyvillä diskurssi, jossa ihmetellään että kuinka kärpäsestä on tehty härkänen ja että miksei häirityt naiset ole suutaan avanneet tilanteen ollessa ns. päällä. Tähän olisi ihan omakohtainenkin kokemus. Kaikki minut tuntevat tietävät etten varsinaisesti kuulu maan hiljaisiin ja osaan tuoda näkemykseni julki. Siinä vaiheessa kuin vanhempi mies yllättäin ja odottamatta tarraa tisseihin kiinni, suu vaan loksahtaa auki, paniikki valtaa ja ensimmäinen tunne on häpeä "mitä ihmettä minä oikein tein että tuo kuvitteli voivansa tehdä minulle näin". Ja jälkeenpäinkin nolotti ja hävetti niin, etten tuosta koskaan kertonut ko. miehen esihenkilölle tai muillekaan.

Asiasta toiseen, postilaatikkoon näkyi ilmestyneen sekä uusin Imago että Sara. Nyt mietin että miksi tuntuu lusmuilulta käydä näin tässä kesken päivää niitä lukemaan, sen sijaan bloggaaminen/feisbukkaaminen yms. ei aiheuta yhtään omantunnonpistoksia. Ai niin, näitä nettihommiahan nyt pitää haistella ihan viran ja opintojenkin puitteissa... Jospa nyt kumminkin antaisin itselleni luvan sohvautua hetkeksi.

5 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Voi Helen, just ajattelin, eilenkö se nyt oli, että kalapuikkoviikset ovat viime aikoina nousseet hyvästi otsikoihin. Ja että sepäs mukavaa.

Ohari kirjoitti...

Olipas melkoista tekstiä kansanedustajamiekkosilta tuolla linkin takana. Erityisesti tämä edustaja Pekka Vilkuna (YÖK) kunnostautui pätevällä neuvollaan. Ja kuinka en ollenkaan ole hämmästynyt, että joukossa näkyy olevan myös iki-inhokkini punaniskainen Tero Rönni (ÄLLÖ).

Kalapuikkoviikset, niin aina. Osuva ilmaus, puoluekannasta riippumaton kuvotus.

Anonyymi kirjoitti...

Sut on haastettu (taas?)!

http://kukkamaa.blogspot.com/2008/02/sivistyst-pitkn-ja-pimen-talveen.html

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, linkki on siis liian pitkä. Anteeksi. Uusi yritys:
http://kukkamaa.blogspot.com/2008/02/
sivistyst-pitkn-ja-pimen-talveen.html

Ohari kirjoitti...

Haastemies koputtaa!