keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Melkein neljä vuotta, eikä suotta

Täpärästi ennen blogin neljävuotissynttäreitä päätän laittaa lapun luukulle. Tähän ei enää riitä aika, eikä oikein kiinnostuskaan. Mikrobloggaus voitti!

Sain blogistanista paljon paljon uusia ideoita ja ennen kaikkea kavereita. Kiitos teille kaikille!

Jatkan toki vielä blogien laiskaa lukemista, ehkä satunnaista kommentointiakin. Alan tyhjentää täältä vanhaa sisältöä pikkuhiljaa, mutten ainakaan vielä tuhoa kokonaan, jospa vaikka jotain käyttöä vielä sittenkin joskus keksisi. Comeback, täällä tai muualla, tällä tai jollain muulla nimellä, ei siis ole kokonaan poissuljettu.

Kivaa oli aikansa! Uuteen kesään!

8 kommenttia:

kukkis kirjoitti...

Surullista - mutta voisin kyllä itsekin allekirjoittaa joka sanan tuosta. Kiitos itsellesi melkein neljästä vuodesta! Jatketaan toisaalla ...

Maurelita kirjoitti...

Taitaa olla aika yleistä nykyään... ja tarttuvaa !

Mutta pidetään yhteyttä, olethan sinä fb/qaiku jne kavereissani ? Pieni epäilys nikin suhteen mutta luulen että tiedän... no, minä olen Maurelita joka paikassa.

Heissun ja mikrobloggaillaan. =)

Ana kirjoitti...

Ok, kiits kaikesta jne.

:-)

Touhis kirjoitti...

heippa ja hyvää jatkoa :)

Helen kirjoitti...

Hei, kiitos näistä jäähyväiskommenteista.

Kukkis, varmasti jatketaan.

Maurelita, jep, mehän ollaan kontakteja ihan joka palvelussa.

Zepa, mihinkään en katoa, kommentoin ja näyn varmasti jatkossakin.

Touhis, me ei kyllä taideta olla kontakteja missään muualla?, mutta kuten sanottu, blogeja luen edelleenkin, ja Touhulan perhe kuuluu niihin mitä seuraan.

Kriisi kirjoitti...

Argh! Täähän leviää kuin possulentsu! Onneksi on edes mikroblogit ja FB.

Sun äitis kirjoitti...

Nonni, nyt kun mun lomani alkoi ja oli vihdoin aikaa kahlata läpi tuttulistaa, niin eikös vain olekin useammalle ovelle tullut lappu luukulle sitten viime käynnin! Kai sinä kuitenkin jotain kautta infoot työn vaiheesta myös kaltaiselleni FBttömälle?

Mee hyvän onnen kanssa!

Sun äitis kirjoitti...

Kutsu
Sun äitis viettää 5-vuotissyntymäpäiväänsä 14.8.2010 ja sinut on kutsuttu kommenttilaatikkooni tuttuja tapaamaan. Tarjolla on munkkilikööriä ja pekonia.

Tervetuloa!