torstaina, lokakuuta 23, 2008

Äänestäkää!

Muistakaa nyt ihmiset äänestää, vaikka vaalipäiväksi onkin luvattu tuulta, myrskyä ja vilua. Itse en vieläkään tiedä ketä, mutta kylläpä pisti vihaksi tuo vaalikeskustelu äsken telkkarissa. Vaikka olinkin etukäteen asennoitunut niin, ettei sillä ole merkitystä, nämä eivät ole valtakunnalliset puolueiden ja niiden puheenjohtajien kannatusta mittaavat vaalit, mutta silti.

Katainen oli suunnilleen pelottava valtiomieseleineen ja ryhtiliike, maalaisjärki sekä niskasta kiinni -vastuu puheineen. Ja vielä maireana hyvistä gallup-luvuista.

Mihin tämä maa on menossa, Kokoomuksesta suurin puolue ja vielä Wellu ulos Idolseista? Kunnon äänestäjät, herätkää! Kokkareista ei ole niin väliksi ;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi luullut, että Wellulla olisi ollut isompi fanijoukko, mutta kyllähän se tähänkin asti pärjäsi pikemminkin habituksella kuin laulutaidoillaan. Lindan putoaminen oli isompi kolaus. Se tyttö osasi laulaa! Harmi että meni mokaamaan.

Touhis kirjoitti...

Wellu, yök, Linda, yök ;)

Mullakaan ei ole vielä tiedossa, ketä hittoa sitä äänestäisi. Mutta vaalikeskustelujen perusteella olen kyllä vakuuttunut siitä, että ääneni tulee menemään puolueisiin sitoutumattomalle henkilölle.

Anonyymi kirjoitti...

Siis mun mielestä se Wellu oli hyvä, ja ainut syy kattoa Idolsii. Nyt voinkin sitten lopettaa.

Olen ihan raivona tuosta vaaliasiasta. Ja siitäkin että puoliso lähtee ensi viikoksi työmatkalle. Ja tästä samperin yskästä!

Kriisi kirjoitti...

Mulla on ollut koko ikäni sellainen ohjenuora, että ei saa luottaa tyyppeihin, jotka näyttää vatsastapuhujan nukeilta. Sillä on pärjännyt aika hyvin.