tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Hei, te kaksi siellä! Juuri TE!

Uuden blogilistan mukaan tällä on kuulemma kaksi lukijaa... ai niin mutta toinen taidan minä itte. Tietenkin toivon että suuren myllerryksen johdosta osa lukijoista (1-2 kpl) siirtyi seuraaman Sekamediasopan laiskatahtista ja mitäänsanomatonta sisältöä jonkun Readerin kautta.

Mitäs muuta. Kesä on tullut, kesä! Ihanaa! Lomat alkaa juhannuksesta, tosin jotakin päivystysluonteisia hommia olen luvannut tehdä heinäkuussakin, tarkkaan ei ole vielä sovittu. Aika rankaksi on osoittautunut työnteon ja jatko-opintojen yhdistäminen, joten ennemmin tai myöhemmin joku ratkaisu on suuntaan tai toiseen tehtävä. Joko niin, että suosiolla alentaa rimaa tutkimustyön aikataulun suhteen tai niin että ryhtyy määrätietoisesti hakemaan rahoitusta päätoimisen opiskelun mahdollistamiseksi. Helppoja ratkaisuja ei ole. Mutta enää tämän kevään opintoihin liittyvä paperi kirjoittamatta (dedis torstaina), ja kaikki mitä olin suunnitellutkin suorittavani tänä lukuvuonna (yhteensä 33 op) on suoritettu!

Opintojen ja työasioiden lisäksihän on painittu kotiasioiden vuoksi, eikä niihin nyt varsinaista ratkaisua ole tullut. Pusuhuulipoika on yhtä ihana ja voimakastahtoinen kuin ennenkin, ja pistää vanhemmilleen ja kavereilleen hanttiin minkä ehtii. Täytyy vaan jaksaa ajatella että moinen temperamentti auttaa jatkossakin, jos ei taidot ja osaaminen aina riittäisikään... Toivottavasti loma ja vanhempien vähän vähempi stressi ja kiire auttaa pikku-pelimiestä ja koko perhettä vähän relaamaan.

Kauneuttakin täällä hoidetaan. Merkittävä rajapyykki on ylitetty, sillä pyysin ja sain tuliaiseksi 40+ iholle tarkoitetun silmänympärysvoiteen! Kohta on naama sileä kuin vauvan peppu ;-)

Lopuksi vielä opettavainen tarina: muistakaa ihmiset että vaikka tämä kaikki bloggailu ja jaikuilu ja feibuilu niin älyttömän lystiä onkin, niin kaikkein parasta on kuitenkin tavata ihmisiä oikeasti, nauraa ja jutella oikein kunnolla! Kiitos eilisillan mahtavasta seurasta Kaura, Virkanainen ja muut! Olette ihania!


ps. Kukas osaisi sanoa tuosta Oindexista mitään? Rekisteröidyin sinne jo pari viikkoa sitten, mutta yhä edelleen tilastot näyttävät pelkkää nollaa. Kai sinne nyt pitäisi rekisteröityä edes omat käyntini? Mikä avuksi?

17 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Olen Sekamediasopan uskollinen tilaaja ja epäilen, että meitä on karsee liuta muitakin! KIITOS itsellesi osallistumisesta yleisen pahennuksen herättämiseen, oli ihanaa nauraa ja jutella :-)

Helen kirjoitti...

Kiitos Kaura, pahennuksen herättäminen todellakin maistui (no ok, se tumma olutkin, mikä lie Horba). Oli tosiaan mahtavat jutut teillä! Etenkin jäin miettimään niitä pääainevalintoja ulkomaisessa yliopistossa (jälkeen sukupuolitaudin).

Sun äitis kirjoitti...

Tilaaja täällä hei! Lohduttaakos sinua yhtään, että minulla oli eilen aamulla 1 viikottainen lukija (nyt näyttäisi olevan 23)? Blogilistan infosta jo kyselin, että missähän vika, kun muiden trackereiden mukaan Sun äitilläs piipahtaa sittenkin jokunen blogilistalainenkin (pääosa kävijöistä on googlella väärään paikkaan eksyneitä rassukoita). Vastasivat, että kysymys on erilaisista kirjaamiskäytännöistä (mutta eivät hetkeäkään pohtineet, onko heidän oma käytäntönsä jotenkin puutteellinen).

No, oikeesti, just nyt on elämäntilanne sellainen, että blogilistasta murehtiminen on chicken feed! Voi olla, että lopetan kirjoittamisen (senkin vähän, mitä viime aikoina), mutta lupaan tulla edelleen lukemaan (voimien rajoissa).

Kivaa, että teillä oli kivaa eilen! Ja onneksi olkoon, 33 op on mahtava suoritus vuodessa työn ohessa tehtynä! Kohtahan se on tutkinto väikkäriä vaille valmiina!

oopa kirjoitti...

Sulla ei näyttäis olevan google analyticsia asennettuna, jonka tuo Oindex vaatii... lues ohjeet uudelleen (ja tarkasti).

Helen kirjoitti...

Kiitos SÄ, kiva kun tulit moikkaamaan! Ja ihan totta, blogilistan tilastot on kyllä EVVK, mutta sattui vaan silmään se kovasti huvennut määrä. Blogiväsymystä selvästi siellä sun täällä, kuuluu varmaan vuodenkiertoon ja siihen, että on nykyisin niin paljon kaikenlaista muutakin viestintää.

Kiitos onnitteluista, kyllä ittekin ihan tyytyväinen olen. Ja tohon vielä tulee lisäksi 12 op edellisvuotisista hyväksiluettuina, ja kun tohtoriopintoihin kuuluu 60 op pakollisia, niin eihän siitä paljon enää puutu. Yks väikkäri, höh, äkkiähän sen nyt pykää ;-)

Helen kirjoitti...

Oopa, kyllä mulla pitäis analytics olla asennettua, mutta kappas, nollaa näyttää sekin. Täytyy ruveta salapoliisitöihin!

Touhis kirjoitti...

Kyllä mullakin on edelleen ruksi ruudussa :)

Helen kirjoitti...

Touhis, jee mullakin on ruksi sun ruudussa. Kuten kaikkien muidenkin ihanien kommentaattoreiden! Yhteys on vahva!

Anonyymi kirjoitti...

Lukija täälläkin, hei vaan. Mullakin oli aluksi hieman ihmettelemistä sen Google Analytics - koodin kanssa. Siellä on vissiin kaksi vaihtoehtoista koodia, jos yksi ei toimi, vaihda kokeeksi siihen toiseen.

Saara kirjoitti...

On täälläkin yks vakilukija, ja rastikin ollut ihan koko ajan paikoillaan. Ei taida blogilistalla olla laskuoppi hallussa.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Tuija, täytyy tutkia sitä Google Analyticsia vielä, mutta on salasanakin jossain kateissa...

Saara, ihanaa! Kiva kun vielä mun höpinöitä jaksat! Saa nähdä jos vielä saadaan se tapaaminekin aikaiseksi vielä vaikka tänä kesänä ,-)

Anonyymi kirjoitti...

Kautta RSS:n luen ma, nykyään.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tavallinen Veijon kautta lukija täten ilmottautuu O/
Minä noista readereista mitään ymmärrä nääs .
Ei noihin tilastoihin kannata nyt kyllä luottaa yhtään, ne lomailee!
Kivaa keskiviikkoa!

Helen kirjoitti...

Moi pni ja Elma, kiva että luette.

ps. paikallistin sen virheellisen analytics-seurantakoodin, joten eiköhän 24 h kuluessa ala raporttia pukata.

Anonyymi kirjoitti...

Sekamediasoppa on yksi tilaamistani blogeista blogilukijassani : )
Aurinkoiset halit!

Anonyymi kirjoitti...

Moi auringonkukkametsä! Minä olenkin käynyt lukemassa Appelsiinin tuoksua, mutta nytpä ryhdyn sitten tilaajaksi! Kiva kun moikkasit ja halit sinnekin!

Saara kirjoitti...

Kyllä se tapaaminen pitää ehdottomasti jotenkin järjestää, Helen.