maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Leipää, ruusuja, aurinkoa ja vapautta

Yritän ratkaista otsikointiongelman laulunsanoille, tosin noista nyt ei voi allekirjoittaa kuin kaksi keskimmäistä ;-)

Äitienpäivästä sitten. Masentaa, ja melkein voisi laittaa saman postauksen kuin 2 vuotta sitten, kortissa ei tosin enää ollut autoja (edistystä!), vaan päiväkodissa tehdyssä kortissa hieno askarreltu kukka ja lause kuinka "äiti on ihana, mä rakastan äitiä" ja kotona piirretyssä kortissa oli hieno piirros äidistä vaalenpunaisessa puserossa ja vihreissä housuissa ;-) Mutta helpottaakohan tuo uhmaikä milloinkaan? Ja selviääkö riidoista ja niiden mukaisesta aviokriisistä koskaan, vai onko ero ainoa mahdollisuus?

Hyvää luettavaa sentään on ollut, uusin Tulva (tosin ei ole netissä näköjään tuoreimmasta numerosta vielä mitään) herättää ajatuksia, kuten myös kirjaston poistohyllystä 50 sentillä ostettu Oryx ja Crake. Äitienpäivälahjaksi sain tuoreen britti Voguen (nyt tiedän miten kesällä pitäisi pukeutua, se on kuulkaa bohemian chic tms. taas kerran) ja Kaari Utrion "Kiilusilmä feministin" (hyvin keksitty yllätys). Näitä sitten tuli luettua aurinkotuolissa lojuen, ja siinä samalla tuli hankittua perinteinen toukokuun flunssa. Eihän tässä taas mitään hommia olisikaan, mitä nyt kaksi vaativaa kurssin lopputyötä...

Koitetaan jaksaa taas eteenpäin, päivä ja viikko kerrallaan. Ties vaikka joskus oikeesti helpottaisi!

2 kommenttia:

Touhis kirjoitti...

Hei, sä sait sentään äitienpäivälahjoja! Sehän kumminkin kuulostaa positiiviselta. (oletan että miehesi on lahjojen takana?)

Paranemista flunssaan. Kevätflunssa on ihan hanurista.

Anonyymi kirjoitti...

Touhis, kiitos kommentista! En toisaalta ole yhtään hämmästynyt siitä ettei näitä sekavia valituksia kukaan enää olekaan juuri kommentoinut, mutta kun ei nyt mitään parempaakaan luettavaa ole tarjolla.

Mutta siis. Kaikenlaisten tavaroiden ja lahjojen puutteesta meillä ei varsinaisesti koskaan ole kärsitty. Ongelmat ovat päänsisäisiä, maailmankatsomuksellisia ja viestinnällisiä.

Flunssa jyllää edelleen, mutta tänään on jo poistuttava kotoa, ei auta.