keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Voi rähmä!

Alkuun lainaus Eino Leinolta:

"Se murhe mi eilen mun murtaa oli,
suli hymyks kun tänään suurempi tuli,
koska tulee se suurin, se suurin?"

No, tiedä sitten kuinka dramaattiseksi tämä taas menee, mutta osa mun töistä on vaan kadonnut päivityksen yhteydessä ja "uudelleen järjestelyjen vuoksi pitäisi nyt keskustella jatkosta". Just. Tuohan aina tarkoittaa uusia mukavia hommia ja lisää liksaa ;-) Onneksi juuri eilen kuulin toisaalta yrityksessä vähän toisella taholla käynnissä olevista hankkeista, joissa voisin olla apuna, mutta laskettiinkohan siellä sen varaan että liksa tulisi vielä vanhalta kustannuspaikalta?

Lisäksi tunnen suurta epäuskoa väitöskirjaprojektiani kohtaan. Koko aihe taitaa olla ihan merkityksetön (ei omasta mielestäni, mutta tod.näk. kaikkien muiden), ei ole mitään kunnon tutkimusongelmaa ja tulossa olevaa kongressia varten en löydä edes mitään materiaalia! Hoh!

Molempiin murheisiin sentään tulossa ainakin jotain lisätietoa heti tänään ja huomenna. Saa nähdä meneekö peukut ylös vai alas.

Pitäiskö laittaa lotto vetämään?

3 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Tämä pikku peukku osoittaa ylöspäin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, ainakin tutkimusaihe sai peukkua ylöspäin, ja nyt täällä punon juonia kuinka saisin hyvät ideat myydyksi myös työnantajalle, nämä kaksi nimittäin liippavat nyt aikas läheltä. Katsotaan mihin tuuli huomenna kääntyy!

Anonyymi kirjoitti...

No voi rähmä. Ei muuta kuin odotellaan lisätietoja. Jo tässä vaiheessa onnea tutkimusaiheelle!