maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Melkein loma

Siis luentoja ei ole tällä viikolla, mutta kurssin lopputyötä kyllä pitäisi vääntää, ja kas: mitään ei synny. Viikon kuluttua tähän aikaan ollaankin sitten taas hätää kärsimässä.

Syksyn loppuperiodille onkin sitten tiedossa peräti 3 kurssia, joista kaksi perinteistä (ja kuulemma työlästä) luentokurssia ja kolmas taas poikkitieteellinen ja virtuaalinen. Huimaa!

Töissä menee oikein mukavasti, sain siirron, kehuja ja pienen palkankorotuksen. Tuon kunniaksi vähän sitten mokailin. Hyvä, juuri näin sitä pitää!

Tiedättekö, oikeesti odotan joulua jo! Ei sillä etteikö nyt ja tässä olisi oikein mukavaa työtä ja aherrusta, että lomaa kaipaisin, vaan haluaisin jo ruveta kuuntelemaan joululauluja ja laittaa joulukoristeita! Turmion päivä on koittanut! Pihavalot laitankin heti kohta kun ne on hankittu (viimevuotiset on melkein kaikki todettu rikkimenneiksi), sillä piha on niin surullinen näköinen nyt kun pensaat ovat kynittyjä ja lehdettömiä ja kalusteet siivottu pois. Mutta kohta pläjähtää valoshow!

2 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Onneksolkoon työseikasta! Muista viettää loma, minä en muistanut ja jälkeenpäin ajatellen olisi ollut fiksumpaa muistaa, mitään muuta en olisi missannut kuin angstistä kähinää verkossa!

Valot on kivat! Just nyt niitä pitää käyttää, kun on pimeetä. Sitkun on lunta antamassa valoa, selviää ilmankin!

Helen kirjoitti...

Kiitos vaan, eihän tässä nyt mitään erityistä mutta ei onneksi huonostikaan käynyt.

Ja kyllä minä muistaisin lomailla, mutta tekemätön kirjoitustyö se vasta angstaakin, joten parempi se on istua tässä koneella ja kirjoittaa aina edes yksi lause, mietelmä tai vaikka ranskalainen viiva.

Valot ON kivat! Kunhan vaan kauppaan saisi itsensä laitettua.