maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

Näinkö täällä aina käy

Mikä ihme siinä on ettei koskaan mitään pysty tekemään ajoissa? Ei valmistautumaan, ei heräämään, ei etsimään tarvittavia papereita ja muita välineitä, ei tarkistamaan reittiä ja/tai aikatauluja.

Onneksi aurinko paistaa ja kesä tulee! Ja vielä vappukin. Vaikka ongelma vapun suhteen on sama kuin jo viitenä aikaisempana vuotena: ei ole mitään kivaa lapsen kanssa vapputraditiota päässyt muodostumaan, joten juhla on about tavallinen vapaapäivä + vähän kuohuviiniä. Voi kun joku tulisi edes kylään tai jotain. No, 2.5. perjantai on joka tapauksessa työpäivä, vaikkei sentään työpaikalle tarvitse fyysisesti raahautua.

Näyttää myös pahasti siltä, että vastarintani murtuu ja meille tulee tänään Wii. Lopullisesti se myytiin minulle Wii Fit'illä, saas nähdä josko tuo kotona kuntoilu onnistuisi (t. nim. tammikuussa ladatut 20 käyntiä salille edelleen korkkaamatta, aikaikkuna umpeutuu toukokuun lopussa).

4 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Meillekin tuli jouluna Wii, muttei mitään fitiä kyllä. Arvaas, mulle kävi niin, etten saanut edes aikaiseksi lunastaa niitä liikuntaseteleitä, joita työpaikalta olisi ollut edullisesti satavissa. Siks ei mene ikkunat kiinni, mutta eipä ole kohonnut kuntokaan! Pitäisköhän meidän ruveta harrastamaan kimpassa jotain sellaista "kerran viikossa kävelylle juoruamaan" -tyyppistä liikuntaa?

t. nimimerkki Juoksemaan minua ei saa!

Helen kirjoitti...

SÄ, minäpä muistin tänä keväänä lunastaa ne ilmaiset liikuntasetelit, mutta näköjään jäävät silti käyttämättä.

Kerran viikossa kävelylle juoruamaan - teema kuulostaa hyvältä, nyt kun kelitkin suosivat. Milloin aloitetaan?

Sun äitis kirjoitti...

Pikatsekki kalenteriin kertoo, että viikosta 21 eteenpäin voisi onnistua. Ollaan yhteyksissä!

Tuija kirjoitti...

Mä katselin sitä Wii Fit - mainosta mutta mietin sitten että noinkohan jäisi lojumaan sekin. Aika harvoin tullut Wiin kanssa pelattua - lähinnä silloin kun tulee lapsivieraita kylään.