maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Ei viihdettä, ei kulttuuria, ei huumoria muttei myöskään uutisia

Sellainen on tämä blogi, ihan hyödytön ja nykyisin varmaan myös lukijoille tylsä. Edelleenkään en kyllä ymmärrä miksi yksityisihmisten blogien pitäisi olla yhtään mitään muuta kuin mitä kukin nyt haluaa kirjoittaa. En myöskään ymmärrä sitä, että blogeista tehdään jotain johtopäätöksiä top-listan 50-kärjen perusteella. (ks. lisää vaikka Haakana ja monet muut) Haloo, top-lista? Seuraako sitä joku? Onko siellä siis muitakin kuin neuleblogeja? Kunhan myrsky laantuu, niin toivottavasti blogilistan kehitys nytkähtää kunnolla käyntiin, sillä sen kautta olisi kuitenkin kiva seurata Omat suosikit -listan kautta päivittyneitä blogeja, ei haamuja, ei sijoituksia, ei skuuppeja. Ihan vaan ihmisten kuulumisia ja havaintoja arjestaan, juhlastaan ja ympäristöstään.

Minulla on kamala kiire ja kauheasti tekemättömiä töitä (= kirjoittamattomia raportteja ja tutkimussuunnitelman viilausta), joten en juuri ehdi enää blogata, enkä kommentoidakaan. Luen kyllä blogejanne mielelläni! Olen jopa tilannut uusiakin blogeja, esim. Illuusioita ja The Virtual Wanderlust, näköjään opintoihin liittyvät aiheet kummasti kiinnostaa... Ja olen löytänyt hyvän ruokabloginkin, Tofu for Two, vaikkei kokkausinnostusta täällä juurikaan ole havaittavissa.

Lopuksi vielä itkua ja valitusta ilmastonmuutoksesta. Pitikö sen nyt tosiaan tulla jo, eikö meillä pitänyt vielä olla ainakin parikymmentä vuotta aikaa sopeutua? Minä en talven puuttumiseen ainakaan ole sopeutunut, edes viime viikon aurinkoiset kevätpäivät eivät tuntuneet juuri miltään, kun miten tässä nyt voisi kevät tulla kun sielu vielä kaipasi talvea? Hiihtämään ei sitten päästy tänä vuonna KERTAAKAAN, vielä viime vuonna hiihtokelejä oli Espoossakin 6 viikkoa, ja vielä toissa talvena pääsin hiihtämään kotiportilta! Tajusinko silloin että viimeistä kertaa? En tajua sitä vieläkään, ja harmittaa niin pirusti. Minun subjektiivinen talven menetykseni tässä on tietysti vain pisara lämpenevässä ilmassa ja nousevassa meressä, mutta yhtäkaikki, kurjaa on.

Ei kommentteja: