maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Uhkakuvia ja hupia ja liikuntaa

Tutkimustyön suhteen asiat on suht. ok, mitä nyt pieni kiire taas painaa päälle. Mutta aika turhaa nyt on vielä tässä vaiheessa vaipua epätoivoon, minähän olen juuri vasta aloittanut! Kaiken kuuluukin olla vielä vaikeaa ja epämääräistä. Kovasti mietityttää sekin, että pitäisikö tuohon tarkoitukseen perustaa oma bloginsa. Työasiat ovat vielä levällään, mutta on syytä olettaa että nekin jotenkin järjestyy. Tällä viikolla asia toivottavasti selviää.

Voimassa oli huima artikkeli siitä, kuinka kännykkä ja langattomat verkot tuottavat kuin tuottavatkin vaarallista säteilyä. Ei tuo ihan pelkältä foliopipo-hommalta kuulosta, vai mitä? Kuinka vapautuneesti sitä enää uskaltaa läppäri sylissä langattomasti iltojaan viettää.

Niin ja niitä iltojahan tulee vietettyä tietenkin siellä Facebookissa. Tosin näköjään samojen tyyppien kanssa joiden kanssa verkossa on jo muutenkin vuosia pölissyt. Minun kaverilistani tosin on vielä suppea, mutta suurin osa "oikean elämäni" kavereista/sukulaisista ei millään tavalla ole reagoinut kutsuuni. Tosi kiva keinohan se on vaihtaa pikakuulumisia, tulee ihan mieleen nuoruus- ja opiskeluajat, kuinka koko ajan oli suunnilleen selvillä siitä mitä kellekin kuuluu ja missä ovat (ja tuo siis aikaaan ennen kännyköitä ja intternettiä).

Muinaisista ajoista tulikin mieleen, että muistaako kukaan jotain kansanhiihtoa tms.? Oli joku semmoinen vähän neuvolakortin näköinen kuponki, johon sai hiihtolenkin jälkeen merkata puolikkaan tai kokonaisen ruksin? Nyt on taas kahdeksi viikoksi yksi pumaska täytettävänä kun neljävuotiaan päiväkodissa vietetään Varpaat vauhtiin kampanjaa. Itse olin tänään seminaarissa, mutta perheen miesväki oli varpaitaan liikuttamassa Esport Areenan edustalla olevissa tempputelineissä (oikeesti ne on kai jotain ulkokuntotelineitä, mutta googlekaan ei löytänyt tähän mitään lisävalaistusta).

Ei kommentteja: